Statistika kohaselt on 90%

1. Statistika kohaselt on 90% restoranidest esimese aasta jooksul pärast avamist lähedal.
2. Teisipäev on töönädala kõige produktiivsem päev.
3. Iga päev ilmub maailmas umbes 33 uut toodet, millest 13 on mänguasjad.
4. Iga päev saab miljonärideks umbes 65 inimest.

5. Kohv on maailma suuruselt teine ​​bensiinitoode. 6. Hiinas toodi umbes 80% kõikidest mänguasjadest maailmas.
7. Ettevõtte "McDonalds" peamine sissetulek toob jooke ja olenemata asukohariigist.
8. Lastetooted kauplustes asetatakse võimalikult madalale põrandale, nii et lapsed saaksid neid märku teha.
9. Umbes 20% miljonäridest kunagi ülikoolis ei käinud.
10.
American Airlines suutis säästa umbes 40 tuhat dollarit, kõrvaldades ainult ühe oliiviõli salatit, mida teenindati äriklassi reisijatele. 11. Poorsuses lõbusad lõhnad enamikul juhtudel on kunstlikud, need on loodud õhuvärskendustega, mis on mõeldud ostja ostmiseks. See meetod on eriti efektiivne näljastele külastajatele.
12. Kiirtoitlustusettevõtted sisaldavad tihti ka kiiret muusikat, sest sellise muusika all külastajad söövad toidu kiiresti, mis tähendab, et nad saavad kiiresti uutele klientidele ruumi.
13. Google'i asutajad Larry Page ja Sergey Brin soovisid 1998. aastal Google'it Google'ile müüa 1 miljardi dollari eest, kuid Yahoo keeldus sellisest ostust. Pärast 7 aastat, oli Google 2005. aastal juba 80 miljardit dollarit, mille aastane kasum oli 1,5 miljardit dollarit. 14. 20. sajandil otsustas Venemaa ettevõtja Nikolai Shustov edendada oma uut brandijat Moskva kõrtsides. Selleks palkas ta noori, kes läksid kõrtsidesse ja nõudsid "Shustovskiy konjaki", kus loomulikult ei saanud nad seda. Sellised võltsakülastajad tegi rahulolematuse ja skandaaliks. Sellise tegevuse tulemusena õppisid Moskva võõrastemajad uut konjaki ja hakkasid seda loovalt ettevõtjalt ostma.
15. Reklaamiteenuste turu aastakäive on pool triljonit dollarit. Võrdluseks on tubaka aastakäive maailmas umbes 400 miljardit dollarit, mis on 100 miljardit vähem.

https://hub.docker.com/r/paperwritingservice/rukavn/

https://hub.docker.com/r/paperwritingservice/vint/

Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.