Teaduskond pöörab suurt

Teaduskond pöörab suurt tähelepanu üliõpilaste teadustööle. Teaduse klassid aitavad kaasa tulevaste spetsialistide valmisoleku kujunemisele ülikoolis omandatud teadmiste ja oskuste loominguliseks elluviimiseks, aidates kaasa teadusliku uurimistöö metoodika omandamisele ja teadustöö kogemuste omandamisele.

Teaduskond tegeleb kauniteediga tegelevate teaduslike klubide regulaarse tööga, mille tegevus on professionaalne:
· Teadustööklubi "Economist", juhendaja - Ph.D., majanduse ja humanitaar- ja sotsiaalteaduste osakonna dotsent M. Batiukov Kohtumistel pööratakse erilist tähelepanu tarbimiskoostöö süsteemi majandusprobleemidele kaasaegse majandusarengu, Venemaa majanduse ressursipotentsiaali kontekstis.
· Teadusliku klubi juhataja, teaduslik nõustaja - majanduse ja humanitaar- ja sotsiaalteaduste osakonna dotsent Nasonova E. E. Klubiliikmed uurivad kaasaegses ettevõttes juhtimise probleeme, Venemaa ärimeetodite tõhusust.
· Teaduslikklubi "Accountant", teaduslik nõustaja - Rahandus- ja raamatupidamisosakonna vanemõpetaja Shatova N.A. Klubi koosolekutel pööratakse erilist tähelepanu raamatupidamise ja aruandluse praegustele suundumustele. Kohtumistel osaleda kutsutakse koostöösüsteemi töötajaid ning Lipetski piirkonna teisi ettevõtteid ja organisatsioone.
· Teaduslik klubi "Financier", juhendaja - Ph.D., rahandus- ja raamatupidamisosakonna dotsent Komarova A.V. Klubiliikmete kohtumistel käsitletakse avaliku ja kaubandusliku sektori rahastamise praeguseid küsimusi.
· Teaduslik klubi "IT spetsialist", juhendaja - Ph.D., rahandus- ja raamatupidamisosakonna dotsent Krivyh N.N. Klubiliikmete kohtumistel pööratakse erilist tähelepanu infotehnoloogiate tutvustamisele kutsetegevuses aktuaalsetele teemadele.
· Teaduslik klubi "Edinstvo", juhendaja - majanduse ja humanitaar- ja sotsiaalteaduste osakonna assistent Ermilova A.S. Klubi kohtumised uurivad Lipetski piirkonna piirkondade kohalike omavalitsuste koostöö ajalugu ja hetkeolukorda. Tarbijakaitsesüsteemi praktikud kutsutakse klubi koosolekutele.
· Teaduslik klubi "Kultuuridevaheline dialoog", juhendaja, Ph.D., majanduse ja humanitaar- ja sotsiaalteaduskonna departemangu dotsent V. L. Soldatova Klubiliikmete kohtumistel õpivad õpilased uuritava keele riigi traditsioone, tavasid, kombeid ja kultuuri.
· Teadusliku klubi "Patriot", juhendaja, majandusteaduskonna ja humanitaar- ja sotsiaalteaduste osakonna vanemteadur Kostrikin. Klubi koosolekutel uuritakse tänapäeva noorte patriootliku hariduse tähtsust, uuritakse Vene ajaloo kangelaslikke lehti, mis on seotud Esimese maailmasõja ja Suure Isamaasõjaga. Klubi koosolekutele kutsutakse kohaliku garnisoni piloone.
· Teaduseklubi "Ökoloog", teaduslik nõustaja Ph.D., kaupade ja tehnoloogia erialade osakonna vanem õpetaja Yadritseva TS Klubiliikmed uurivad maailma ökoloogilist olukorda ja Lipetski piirkonda. Erilist tähelepanu pööratakse keskkonnakaitsele ja toiduohutusele.
External Links:

  1. https://bugs.archlinux.org/task/59255
  2. https://trac.macports.org/attachment/ticket/49730/375.gz
  3. https://trac.macports.org/attachment/ticket/49730/378.gz



Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.